top of page
  • Writer's pictureDestinik Tim

Destinik na Sinergija23




 

Vrhunski IT stručnjaci, prezentacija najnovijih tehnologija, uzbudljiva atmosfera - sve ovo smo doživeli na Sinergija23, najvećem IT događaju u ovom delu Evrope pod pokroviteljstvom Microsoft-a. Naša agencija je i ove godine bila ponosni učesnik, prezentujući inovativne koncepte u sferi tim bildinga.


Destinik štand bio je epicentar uzbuđenja i dobrog raspoloženja tokom celog događaja. Učesnici su imali priliku da se zabave i opuste, kao i da pokažu svoje veštine van radnog okvira učestvujući u raznovrsnim indoor igrama koje smo spremili za ovu priliku.


Naravno, nismo izostavili ni našu tradiciju nagrađivanja. Svi učesnici igara imali su priliku da osvoje prigodne nagrade, kao i da učestvuju u osvajanju glavne nagrade koja je podazumevala poklon team building za svoju kompaniju.


Pored igara i zabave, iskoristili smo priliku da predstavimo našu ponudu za predstojeću sezonu - nove team building koncepte, inovativne radionice, kao i nove lokacije koje će biti deo nezaboravnog iskustva koje očekuje naše klijente.


Sinergija23 za nas nije bila samo prilika za poslovno umrežavanje već i prilika za upoznavanje i stvaranje novih prijateljstava. Zahvalni smo organizatorima koji su nam i ove godine ukazali poverenje i priliku da našim igrama začinimo ovaj jedinstveni događaj. Uzbuđeni smo zbog nagoveštaja novih partnerstava, budućih projekata, kao i mogućnosti koje se otvaraju nakon ovog događaja.


Hvala svima koji su nas posetili, učestvovali u našim igrama i doprineli da Sinergija i Destinik postanu pobednički tim koji potvrđuje naš slogan “granice bez”.


Vidimo se sledeće godine!


Zatražite besplatnu procenu

Popunite kratak formular putem koga ćete nam dati neke osnovne informacije u vezi planiranog team building-a nakon čega spremamo ponudu i kontaktiramo vas u najkraćem mogućem roku.

bottom of page