top of page
  • Writer's pictureDestinik Tim

Destinik tim na Sinergija22




 

Prisustvo na Sinergija22, najvećem događaju posvećenom informacionim tehnologijama i digitalnoj transformaciji u ovom delu sveta organizovanom u hotelu Crowne Plaza u Beogardu, za nas je predstavljalo i šansu i izazov. Velika je privilegija i čast biti štand do štanda sa nejvećim regionalnim IT “igračima”. Iako mi, kao team building agencija, ne pripadamo ovoj industriji, težnja ka inovacijama nam je definitivno tačka susreta, a mnogi posetioci su potvrdili kako smo baš mi predstavljali onaj fini začin koji je upotpunio ovaj fenomenalni događaj.


Za tri dana, koliko je događaj trajao, organizovali smo veći broj mini team building igara u kojima je učestvovao veliki broj posetilaca. Na licima su se videli osmesi i zadovoljstvo. Ljudima je definitivno potrebno više opuštanja, da bar na trenutak uskoče u zonu igre, bez fizičkog i mentalnog stresa koji nam je nažalost postao svakodnevnica.


Učestvujući u zabavnim i takmičarskim team building igrama, svaki učesnik je nagrađen poklonima koje smo pripremili za ovu priliku. Pored toga, na kraju svakog dana izvlačili smo srećnog dobitnika koji je, pored vredne pojedinačne nagrade, mogao da obraduje svoju kompaniju našim poklonom u vidu nagradnog team building-a.


Konačan bilans - naša misija je definitivno uspešno realizovana, čak iznad očekivanog. Uspeli smo da zabavimo i nasmejemo ljude, uspeli smo da ih zainteresujemo za ono što radimo i da im delom i rečju ukažemo na benefite team building aktivnosti koji mogu da doprinesu motivaciji zaposlenih, poboljšanju njihovih međusobnih odnosa, a samim tim i povećanju produktivnosti kompanije.


Nadamo se novim skorašnjim susretima.


Destinik, granice bez!

Zatražite besplatnu procenu

Popunite kratak formular putem koga ćete nam dati neke osnovne informacije u vezi planiranog team building-a nakon čega spremamo ponudu i kontaktiramo vas u najkraćem mogućem roku.

bottom of page