top of page
Sphere on Spiral Stairs

Vaša pitanja

 • Kako se organizuju team building igre?
  Kada se jasno definišu detalji kao što su broj učesnika, dužina trajanja, lokacija i specifični zahtevi kompanije (ciljevi ili sposobnosti zaposlenih koje se žele unaprediti), pravi se izbor igara i sistem takmičenja. Zaposleni su podeljeni u ekipe, takmiče se i tako prikupljaju poene. Ekipa koja ima najviše poena je pobednik team building igara. Međutim, team building aktivnosti ne moraju nužno biti takmičarske. U našoj ponudi postoji veliki broj različitih kreativnih radionica, igara povezivanja, zabave itd. Ovde možete pogledati kompletnu ponudu naših team building aktivnosti.
 • Na kojim sve lokacijama može da se održava team building?
  Naš tim je spreman da organizuje team building aktivnosti na bilo kojoj lokaciji na teritoriji Srbije i šireg okruženja.
 • Šta se dešava usled nepovoljnih vremenskih prilika?
  U samoj organizaciji team building događaja obavezno pripremamo rezervno rešenje, takozvani “Plan B” za slučaju nepovoljnih vremenskih prilika i drugih nepredviđenih okolnosti. U svakom slučaju rad na postizanju željenih ciljeva neće izostati kao i uživanje i dobro raspoloženje učesnika. Neretko se dešava da se “Plan B” team building duže prepričava i pamti.
 • Koliko košta team building događaj?
  Cena team building-a zavisi od više faktora, kao što su: broj učesnika, trajanje događaja, udaljenost, broj aktivnosti, dodatne usluge, itd. Na osnovu vašeg zahteva, ponudu sa transparentno definisanim cenama šaljemo u što kraćem roku.
 • Koliko traje team building događaj?
  Trajanje i količina team building aktivnosti zavisi od potreba i zahteva klijenta. To može biti veći ili manji broj aktivnosti sadržanih u svega nekoliko sati ili raspoređenih na nekoliko dana.
Gradient

Zatražite besplatnu procenu

Popunite kratak formular putem koga ćete nam dati neke osnovne informacije u vezi planiranog team building-a nakon čega spremamo ponudu i kontaktiramo vas u najkraćem mogućem roku.

bottom of page