top of page

Family day

Zajedno do cilja!

Porodica kao osnovna jedinica svakog društva, predstavlja prirodno organizovanu zajednicu više jedinki u kojoj svaka zna svoje mesto, međusobno se poštuju, uvažavaju i podržavaju u cilju zajedničke koristi. Ovakva prirodno uređena zajednica ima svoju ulogu i u poslovnim zajednicama, jer bez razumevanja porodice nemoguće je stvoriti zdravu poslovnu zajednicu u kojem će svaka jedinka znati svoje mesto, razumeti na kom je nivou, dobiti potrebnu podršku i tako sarađivati u cilju zajedničke koristi.

Porodični team building je koncipiran tako da svi uživaju, druže se, sklapaju nova prijateljstva i učvršćuju postojeća, da kroz raznovrsne zabavne sadržaje u kojima svi zajedno učestvuju i koji su prilagođeni svima, bez obzira na pol i uzrast, postignu zajednički cilj a to je osećaj sigurnosti, zajedništva i pripadnosti. Porodični dan se najčešće održava u prirodi u lepom, sigurnom i prijatnom ambijentu. Naš tim animatora i sitera će se pobrinuti da svako dete dobije zabavan i uzbudljiv dan koji će dugo pamtiti.

Outdoor

Indoor

Letnje

Zimske

Ostale aktivnosti

Odabirom jedne od ponuđenih opcija izlistaćete sve aktivnosti iz odabrane kategorije.

Gradient

Zatražite besplatnu procenu

Popunite kratak formular putem koga ćete nam dati neke osnovne informacije u vezi planiranog team building-a nakon čega spremamo ponudu i kontaktiramo vas u najkraćem mogućem roku.

bottom of page