top of page
  • Writer's pictureDestinik Tim

Uigranim timom do vrha


Destinik tim bilding - Srbija

 

Planinarenje kao tim bilding aktivnost, je odličan način da poboljšate veštine liderstva, poverenja i komunikacije unutar vašeg tima. Sve ove veštine mogu se implementirati u vaše svakodnevno radno okruženje.


Kakve veze ima planinarenje sa liderstvom, rešavanjem problema i drugim veštinama na radnom mestu?


Više nego što se može zamisliti. Za većinu nas, interakcija sa potpuno prirodnim okruženjem je relativno neuobičajeno iskustvo. Iako ne zahteva nikakvu posebnu obuku, sve početnike automatski ubacuje u „režim učenja“. Tu takođe postoji element fizičkog izazova koji svakako treba prilagoditi i podesiti kako bi se osiguralo da svi mogu bezbedno da uživaju, a celo iskustvo dizajnirati tako da pomogne članovima tima da komuniciraju jedni sa drugima i samim tim razviju međusobno poverenje. Rešavanje problema je takođe prisutno kako bi se prevazišli izazovi koji se pojavljuju tokom avanture, posebno ako su kroz aktivnost osmišljeni specifični zadaci. Još jedan kvalitet planinarskih aktivnosti za tim bilding je preuređenje hijerarhije i međuljudskih odnosa koje se gotovo uvek dešavaju u takvoj situaciji.


Tim bilding planinarenje je odličan način da se poveća samopouzdanje svih članova tima, kao i da se podstakne empatija kod onih koji su prirodni lideri.


Destinik tim nudi širok spektar različitih team building ideja i aktivnosti u prirodi. Kontaktirajte nas da zajedno kreiramo vašu nesvakidašnju avanturu!


Zatražite besplatnu procenu

Popunite kratak formular putem koga ćete nam dati neke osnovne informacije u vezi planiranog team building-a nakon čega spremamo ponudu i kontaktiramo vas u najkraćem mogućem roku.

bottom of page